torstai 29. syyskuuta 2011

Vatsatauti


22.9.2011 7.10 am

Ensimmäinen sairaspäivä, Matleenalla siis. Vatsapöpö on tullut. Jenna jäi Matleenaa hoitamaan. Eli se siitä harjoittelun alkamisesta meidän kohdallamme.

Yksi päivä takana, tiistaina hoidettiin viralliset osuudet. Paul esitteli meille itsensä ja SCEFiä lyhyesti. Sen jälkeen oli yksilöhaastattelut ja päätettiin meille jokaiselle titteli. Jennasta tuli ”girls commissioner” tai jotain, tyttöjen kanssa kuitenkin puuhailua luvassa minulle. Matleenasta tuli nuorten ”headmanager” tai jotain, mikä tarkoittaa sitä, että Matleena on mm. erilaisissa tapahtumissa vastuussa tehtävien jaoista nuorille. Sen lisäksi Matleena pääsi myös joksikin ”research” jotain, ei voi muistaa, mutta kuitenkin siihen liittyy lasten tietojen keräily ja jotain. Vähän oli hämmentävä päivä.

Titteleiden jaon jälkeen Rita ja Isaac veivät meidät Jamestownin läpi, näyttäen meitä ystävilleen. Rita vei meidät johonkin esikoulun tapaiseen paikkaan, jossa oli hurja määrä pieniä lapsia. Lapset olivat sydäntä särkevän hellyyttäviä.

Toivottavasti huomenna pääsisi selvittämään vähän lisää harjoittelun kuvioita, katsotaan kuinka sitkeä Matleenan tauti on. Lauantaina Hanna pitää meille ilmeisesti jonkun esittelykierroksen. Sitä odotellessa.