perjantai 16. syyskuuta 2011

Lontoo

15.9.2011 London, Heathrow, Suomen aikaa 4.52, paikallista aikaa siis 2.52

Paikallista aikaa lento lähtee täältä Heathrown nelos terminaalista 07.30 eli siihen on vielä muutama tunti aikaa. Check-iniä ei saatu vielä tehtyä, joten tässä parin tunnin päästä vois sitä yrittää.

Wau mikä päivä! J lensi tänään ensimmäistä kertaa, eikä ensimmäinen lento ollut tosiaankaan niin paha kuin olisin voinut kuvitella. Korvat kyllä meni lukkoon jonkun verran, mutta sattunut ei. Ja vähän ehkä koin matkapahoinvointia, mutta se oli pientä. Maisemat oli upeat. Lähtö Helsinki-Vantaalta oli melko vauhdikas, kun check-inin jälkeen juoksimme tyyliin kentän toiseen päähän, jossa meitä odotti kuljetus koneeseen. Ei paljoa ehtinyt maisemia ihmetellä, viimeisellä kuulutuksella bussiin ja siitä koneeseen.

Lento meni tosi nopeasti, saatiin luettua Metropolia opiskelijoiden raportti Ghanan menosta. Se valaisi ja avarsi taas näköaloja. Gatwickiin saavuttuamme ei muuta ku laukut hihnalta ja menoks. Puntia nostettiin matkaan ja sitten alettiin arpomaan kuka menee milläkin ja minne. Minä, Emmi, Matleena ja Johanna päädyttiin lähtemään Lontoo seikkailulle junalla. Se oli mieletöntä. Heathrowlle selviäminen olikin sitten toinen tarina, undergroundia ja cabia :) Taksikuski kyllä pakkasi mielettömän määrän tavaraa autoon. Niin siistiä! Yrityksistä huolimatta kuitenkin fish&chips jäi saamatta. Mutta kokemuksia rikkaampana. Ja tulipahan puhuttua ulkomaan kieltäkin :)

Anttuakin muistettiin kuvata sekä koneessa että ympäri Lontoota :) Huikeeta. Se pääsi vaikka minne! Mutta kohta check-in ja matka jatkuu määränpäähän. Ensimmäinen kortti lähetetty! ME OLLAAN ULKOMAILLA! (Lähinnä Jenna tästä riemuitsee...)