sunnuntai 18. syyskuuta 2011

15.9.2011 Accraan...

Saapuminen Accraan 15.9. oli mielettömän jännää. Kentälle tultuamme meidän piti täyttää vielä maahantulohakemuslappu. Vähän jännitti, tuleeko oikeat asiat paperiin rustattua. Mutta kaikki päästiin maahan holidayn merkeissä. Laukutkin oli saapunu määrän päähän ja sitten katsomaan olisiko kuljetus hotellille odottamassa.

Olihan se, mutta se ei odottanut kuin neljää meistä. Siitä alkoi mielenkiintoinen vääntö, kuinka 8 naista ja hullu määrä matkatavaroita mahdutettaisiin yhteen autoon. Ei mitenkään, oli todettava ja hakija rupesi järjestämään meille toista autoa. Taksista hän sanoi, että meidän pitäisi maksaa 25 euroa. Tämä ei ihan käynyt meidän pirtaamme ja niinpä soittelimme Arjalle, joka hiiltyi tyystin hakijan toimintaan ja läksytti sitä urakalla. Lopulta sovimme taksin hinnaksi 12,5 euroa ja päästiin kuin päästiinkin guest houseen ehjin nahoin.

Automatkalla guesthouseen saatiin esimakua Ghanasta – hökkeliä hökkelin perään. Pimeys myös tuntui melko jäätävältä ja pelottavalta... Mutta huoneessa oli ilmastointi ja kunnon sängyt sekä suihku :) Ja meitä odotti todella ystävällinen omistaja Kaneshiessa. Unta ei paljon tarvinnut odotella pitkän matkustamisen jälkeen, vaikka koneessa tulikin torkuttua.