tiistai 20. syyskuuta 2011

Trotro!

19.9.2011 12.04

Oltiin eilen Arjan luona yökylässä. Ensin napattiin trotro Nungua senior highschoolille ja siitä mentiin Arjan kanssa yhdessä Cocobeachille. Trotro kyyti oli melko kuoppaista ja vähän ehkä jännitti, pääseekö kyseisellä trotrolla perille asti. (PÄIVI ÄLÄ LUE TÄSTÄ ETEENPÄIN). Trotro kun on sellainen sairaan vanha pakettiauto, jossa on aivan liian monelle ihmiselle istumapaikka (noin 17 ihmiselle). Kuljettajat ovat paikallisia ja heillä on yleensä mukanaan mate eli rahastaja, joka huutelee muille, minne trotro on menossa. Turvavöistä tai auton kunnosta on turha puhua sen enempää. Perille päästiin kuitenkin ehjänä :)

Cocobeachilla järkytys oli suuri, kun saavuimme Atlantin valtameren rantaan, joka oli täynnä jätettä. Ranta viivalla näkyi useita roskakasoja, joissa oli muovipusseista vaatteisiin kaikenlaista tavaraa kasattu merestä. Sen lisäksi meressä lillui mustanaan muovipusseja ym. hirveää. Cocobeach oli siis aikamoinen järkytys. Sitä suositeltiin meille hyvänä rantana, mutta ilmeisesti asiat ovat muuttuneet. Matleena olisi mielellään jäänyt rannalle ihmettelemään suurta ja ihanaa merta. Meri tuoksui kuitenkin siltä, miltä pitikin ja merituuli oli ihanan viilentävä. Ja kauniita simpukoita löytyi. (Matleenalta äidille terveisiä)

Cocobeachilta matkamme jatkui Temaan, jossa Arja asustaa. Siellä kävimme syömässä (syöminen ja ruoan tilaaminen ei ole mitenkään yksinkertainen juttu, jotain tuntuu aina puuttuvan). Mutta hyvää ruokaa oli<3 Siitä menimme katsomaan sairaanhoitajien kotipaikkaa. Se oli hulppea, verrattuna meidän majoitukseen :) Lopulta iltapäivällä pääsimme Arjan luokse, isoon ja hulppeaan omakotitaloon, joka tuntui melkeinpä hotellilta. Siellä istuimme porukalla iltaa, mukana pari sairaanhoitajien paikallista poikakaveria. Ja yön sai peräti nukkua sängyssä! Ja iltapalaksi saimme kunnon makaronilaatikkoa<3 eipä tarvitse taas hetkeen kotiin ikävöidä.