sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Voihan tauti!

Troopikissa ei oo turhan helppo olla. Jennan eilinen vatsakipu kun laantui, niin Matleenalla paukkasi vatsa kuperkeikkaa ja olo huonona. Myös kämppäkaveri Tomi sai tänään lisää antibioottia hengitysteiden tulehdukseen. Voivoi, mikä sairas kommuuni meillä täällä. Ai niin ja Emmillä on ihan kunnon rakkulat, kun se näppäränä tyttönä meni ulkoilemaan ilman aurinkorasvaa. Heissulivei vaan!

Tänään oli myös Suomi-tapaaminen, jossa ei ollut mitään järkeä. Onneksi sentään nähtiin noita kavereita, pääsi vähän halailemaan. JÄRJETÖNTÄ! Meidän ”yhteyshenkilö” ei edes tullu kysymään kuulumisia, istui eri pöydässä ja meni sitten lastensa kanssa leikkimään. Aika jees sanosinko...

Ensi viikolla ois paljon hommia, lauantaina järjestetään Right?-tapahtuma, jos Luoja suo, että oltaisiin terveitä silloin. Ensi viikon aikana pitäisi lapset kutsua ja sen semmosta. Huihui! Matleena lähettää äidille ja isille terveisiä sekä kaikille, koska Jennaki lähetti! Jenna lähettää kaikille terveisiä! Afrikka on tosi jees!