perjantai 7. lokakuuta 2011

Pokemon!

Afrikka kuumenee kovasti. Tää viikko on ollu ihan kunnon hikoilua ja onneks molemmat vähän käräytettiin itseämme. Matleena paloi nenävarresta ja Jenna niskasta. Mutta se ei menoa haittaa. Täällä on iloittu kaurapuurosta, suolakurkuista ja joka aamuisesta teestä, joka auttaa jaksamaan koko pitkän päivän harkassa. Myös vatsa pysyy kurissa teellä. :)

Vaikka asutaan mango tree street risteyksessä, ei olla löydetty mangoa. Se on vähän mälsää. Mut Jenna tykkää papaijasta :) Harkkapaikassa aletaan päästä yhteisymmärrykseen, ainakin osittain. Mutta yksi joukostamme kärsii malariaa, se on vähän mälsää. Mutta se poika, josta murhetta kannetaan, niin saa nyt jonkinlaista hoitoa siihen jalkaansa. Se kuulemma venytetään paikalleen. Melko hirvittävää.

Jenna on kokeillu paikallisia ruokia innokkaasti, muutkin on niitä vähän maistellut! Vielä noista ruoista ei ole löytynyt mitään suosikkia, paikalliset munkit on tosin ihan namnam!

Tänään käytiin taas Osussa kaupoilla ja samalla käytiin syömässä pikaruokaa (pizzaa ja hampurilaiset), mikä oli ihan mukavaa vaihtelua spagetille ja kastikkeelle. Nähtiin myös harkkapäivän ohessa, kun ambulanssi tuli hakemaan ruumista. Sitten joku nainen heitteli jotain nesteitä siihen ambulanssin ympärillä. Vähän oli oudon näköstä. Ambulanssissa siis pillit päällä ja koko liikenne seiso, kun se pysähty keskelle tietä.

Vielä olisi kaks viikkoa harjoittelua ennen kahden viikon lomaa, jota odotetaan todella innoissaan. Silloin tarkoituksena on lähteä Moleen katsomaan norsuja. Vielä on vähän avoinna matkareitti ja kesto. Tulevana viikonloppuna tarkoitus oli myös lähteä reissuun, mutta Emmin jalka on rikki joten reissu jää nyt tekemättä. Mennään varmaan sit käymään Cape Coastilla katsomassa orjalinnotuksia.

Jenna on saanut pelattua jo Harry Potterin läpi Gameboylla (jonka rakas pikkuveljeni lainasi reissuun mukaan) Nyt vuorossa on Pokemon! Ja kuinka tytöt siitä tykkääkään, kun tää menee omaan pokemaailmaansa :D

Nää tahtois jo Afrikka juttuja, kuteita ja sen sellasta. Matleena on jo kaulakorun hankkinu ja pari taulua... Ei tää Ghana oo kovin paha paikka, trotrossa alkaa jo nauttia olostaan. Toivottavasti vaan pääsis nyt reissaamaan urakalla. Ja yritetään saada kuvia tulemaan, käykää niitä ihmettelemässä!

Tänään nähtiin rukoilijasirkka meidän omalla kotipihalla!

Sallalle paljon synttärionnea <3