tiistai 9. elokuuta 2011

Visa

Jenna ja Matleena pyörivät yhden päivän verran ees sun taas ja viimein hieman ennen kello seitsemää eilen illalla saivat laitettua vakuutetun kirjeen kohti Tanskaa. Viisumihakemukset siis lähetetty. Vähän ehkä hirvitti ja Afrikan matka tuli taas todellisemmaksi..

Aamu alkoi siis sillä, että hieman ennen yhtä Matleena ja Jenna polkaisivat Järvenpään asemalta kohti Diakia, jotta saivat vähän tulosteita viisumeista ja kopioita passeista. Tämäkään ei ollut liian yksinkertaista, koska Matleenan kopiointikortti ei toiminut ja jouduttiin näistäkin kopioista maksamaan 10 senttiä pala. -.- No saatiin kuitenkin tarpeeksi viisumihakemuksia täytettynä. Sitten Jenna kiiruhti kohti parturia, josta syöksyttiin ottamaan passikuvia viisumihakemuksia varten. Tyyristä lystiä täytyy kyllä sanoa. Mutta tämäkin saatiin hoidettua.

Vielä hieman oltaisiin tarvittu tulosteita, joten käytyämme Matleenan luona hakemassa oikeanlaisia kopiointikortteja kirmasimme taas kohti Diakia vain huomataksemme, että kirjaston ovet olivat jo lukittuna. Sitten kova pohdinta, mitenkäs saadaan homma hoidettua. Onneksi naapuri auttaa hädässä, joten kikkailimme viisumimaksut Diakin kampuksen Y-rakennuksessa, joka oli vielä auki ja lähetimme tarvittavat kopioitavat jutut Roopelle töihin. Tän jälkeen poljettiin postiin hakemaan kovikekuoria ja liimaa, jotta voitaisiin passikuvat askarrella hakemuksiin. Vihdoin ja viimein Roope toi loputkin tulosteet ja hieman ennen seiskaa vakuutettiin kuori ja pistettiin jutut menemään. Huh huh! Vähän ehkä jännää kyllä :)


Jenna sai myös varattua hammaslääkärin tarkistusajan Megaklinikalta Hesasta ensi perjantaiksi. Voi sitten olla varma, ettei hampaat putoo suusta. :) Matleenalla myös huomenna hampulääkäri taas kerran. Jeij. Afrikka lähestyy, 36 päivää enää. Toivottavasti viisumit ehtii siks...

-J-